Blog

jul 24

Source 1 Media presenteert u de “Er is niks op tv” actie

Tijd voor Binge-Watching!

De vakantieperiode is aangebroken en dit betekent maar één ding; het is komkommertijd en er is niks op tv. Daarom komt Source 1 Media nu met de Er is niks op tv actie met hierin verschillende series die ideaal zijn om te binge-watchen. In deze nieuwsbrief brengen wij deze series onder de aandacht.

In de succesvolle eerste Franstalige Netflix-original serie Marseille gaat de charismatische burgemeester van Marseille, Robert Taro, na 25 jaar met pensioen om meer tijd aan zijn familie te besteden. Hij wil het roer overdragen aan Lucas Barres, zijn protegé. Wanneer blijkt dat beide mannen totaal iets anders voor ogen hebben voor de stad Marseille komen zij lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Pablo Escobar, wie kent ‘m niet? De afgelopen tijd hebben we veel kunnen zien en lezen omtrent de beruchte drugsbaron. In Pablo Escobar – De Beruchte Drugsbaron wordt laten zien hoe het allemaal is gebeurd. Van zijn eerste deal, de intieme details van zijn criminele leven, zijn relaties met partners tot zijn over-the-top persoonlijkheid. In deze spannende DVD-box wordt het allemaal besproken! 

Daarnaast hebben wij de Emmy Award Winning tv-serie Marco Polo. In deze epische serie zijn de legendarische reizen van Marco Polo schitterend in beeld gebracht en is de muziek gecomponeerd door Ennio Morricone. Kortom; een DVD-box die in elke kast hoort te staan!

Klik hier voor de Er is niks op tv presentatie. Neem contact op met uw accountmanager voor aantrekkelijke inkoopprijzen.