Blog

okt 27

Sneeuwwitjes Nieuwe Avonturen & Zeemeermin: Prinses op Avontuur

Iedereen kent de klassieke sprookjes van Zeemeermin en Sneeuwwitje. Source 1 Media komt nu met twee nieuwe animatiefilms over deze bekende sprookjesfiguren. Deze films borduren beide voort op de bekende verhalen. Zeemeermin: Prinses op Avontuur en Sneeuwwitjes Nieuwe avonturen zijn nu verkrijgbaar op DVD en VOD.

De films zijn zowel Nederlands als Engels gesproken. Waarbij voor de Nederlandse versie is gekozen voor een mix van Nederlandse en Vlaamse stemmen. Actrice Ingeborg Wieten is gekozen voor de stem van de Zeemeermin. Ingeborg heeft al vele bekende animatiefilms en series ingesproken, waaronder Bratz en Winx Club. Voor Sneeuwwitje is gekozen voor de stem van Fleur van de Water. Zij is onder andere bekend van Disney Channel, Disney XD en Nickelodeon. Voor de Vlaamse stemmen is gekozen voor o.a. Dieter Spileers (bekend van o.a. de musical Beauty and the Beast en Jersey Boys) en Hildegard Nijlen (bekend van o.a. De Sprookjesboom).

Zeemeermin: Prinses op Avontuur en Sneeuwwitjes Nieuwe Avonturen zijn beide prachtige animatiefilms die qua production value vergeleken kunnen worden met de films van Disney en Pixar.