Blog

jul 29

Source 1 Media Augustus Releases

De zon is eindelijk daar, maar ook voor deze warme augustusdagen heeft Source 1 Media een aanbod aan DVD releases vol actie. 

Op 11 augustus beginnen we met de spannende actiefilm Death in Texas, waarin Billy Walker alles op alles zet om zijn zieke moeder te redden, ookal moet hij daarvoor diep de onderwereld van El Paso induiken.
Ook komt The Lost Viking uit op DVD, nog een actiefilm over de jonge Viking Vitharr op zoek gaat naar de nederzetting van zijn oom. Dit draait uit in een weerzinwekkende overlevingstocht doorheen Groot-Brittannië met o.a. Dean Ridge (Dunkirk, Vikings), Ross O’Hennesy (Game of Thrones, Da Vinci’s Demons) en James Groom (Outlander en A Fistful of Lead)

De volgende release datum is 18 augustus, dan brengen we de horrorfilm Jakob’s Wife uit. Een film waarin Anne de verscheurende keuze moet maken tussen het eeuwige leven als een vampier of het sterfelijke leven als de echtgenote van Jakob.
 Als laatste hebben we de klassiekes Bram Stoker’s Van Helsing. In deze horrorfilm volgen we Abraham Van Helsing in zijn ijzingwekkende klopjacht op vampieren die hem tot de kist van graaf Dracula zelf brengt.   

Kortom: de donkerste films voor de lichtste dagen!
Veel kijkplezier!


Death in Texas

Billy Walker verlaat de gevangenis en verneemt dat zijn moeder zonder nieuwe lever niet lang meer te leven heeft. Omdat ze de enige is die hem nooit in de steek liet, zet hij alles op alles om haar te redden.Ook al betekent moet hij daarvoor afdalen in de onderbuik van El Paso en de strijd aanbinden met een meedogenloze misdaadbaas.
“Devotees of crime films will find a familiar rhythm with “Death in Texas””
– Nightmarish Conjurings

Death in Texas

EAN: 8717662585081
ART. NR: S1M2585081
PPD: € 7.39
CAP: € 9.99

Verkrijgbaar op:


The Lost Viking

Een jonge Viking genaamd Vitharr arriveert in Groot-Brittannië met dromen van verovering en avontuur, maar wanneer zijn familie en clan in een hinderlaag worden gelokt en gedood, moet hij alleen overleven in dit vreemde, gevaarlijke nieuwe land terwijl hij op zoek gaat naar de nederzetting van zijn oom.
“If you really can’t get enough of raging, pillaging Norsemen and tepid fight scenes, The Lost Viking will probably be your cup of mead” – Starburstmagazine.com.

The Lost Viking (DVD)

EAN: 8717662584466
ART. NR: S1M2584466
PPD: € 7.39
CAP: € 9,99

Verkrijgbaar op:


Jakob’s Wife

Gevangen in een huwelijk met een predikant, zoekt de Anne troost bij een oude vriend. Een flirt die uitmondt in een bizarre, bloederige inwijding. Herboren als vampier, komt Anne voor een verscheurende keuze te staan: een opwindend, onsterfelijk bestaan aan de zijde van The Master of terminale treurnis als Jakob’s Wife.
That uniqueness is in every frame. Believe me when I tell you that Jakob’s Wife is worth seeing.” – Filmthreat.com.

Jakob’s Wife (DVD)

EAN: 8717662585098
ART. NR: S1M2585098
PPD: € 7.39
CAP: € 9,99

Verkrijgbaar vanaf 18 augustus 2021


Bram Stoker’s Van Helsing

Engeland, 1897. Abraham Van Helsing ontvangt een brief van zijn voormalige leerling dr. John Seward waarin hij zijn dringende hulp vraagt in de noordelijke stad Whitby, waar zijn verloofde Lucy alle tekenen van vampirisme vertoont. Van Helsing volgt het bloedige spoor naar de kist van graaf Dracula zelf. Van Helsing is een frisse kijk op de legende van Dracula door de ogen van zijn grootste vijand.
“Bram Stoker’s legendary vampire hunter returns!” – thedtvdigest.com

Bram Stoker’s Van Helsing  (DVD)

EAN: 8717662584367
ART. NR: S1M2584367
PPD: € 7.39
CAP: € 9,99

Verkrijgbaar op: