Blog

jun 24
JULI Releases 2021 Source 1 Media

Source 1 Media Juli Releases

De zomer is begonnen, maar ook in juli heeft Source 1 Media een breed aanbod aan DVD releases. 

Op 7 juli beginnen we met de meeslepende en ingrijpende film Farming, waarin een Nigeriaanse jongen in Engeland terecht komt bij een racistische skinheadbende. Ook komt Alone uit op DVD, een zeer toepasselijke actiefilm over een gruwelijke pandemie die mensen in monsters verander met o.a. Donald Sutherland (Hunger Games) en Tyler Posey (Teen Wolf). Als derde komt op 7 juli de actie western A Soldier’s Revenge uit met o.a. Val Kilmer. 

De tweede release datum is 14 juli, dan brengen we de horrorfilm Smiley Face Killers uit. Een film over een sekte van seriemoordenaars die hun daden signeren met smileys. Als laatste hebben we de gezellige familiefilm Fergie de Kleine Grijze Tractor gaat vol gas! Over een tractor die wordt getransformeerd tot racewagen en moet kiezen tussen een bestaan op de boerderij of als racewagen. 

Alvast een fijne zomer en heel veel kijkplezier!


7 Juli Releases


Farming

‘Farming’ volgt een Nigeriaanse jongen die door zijn ouders is afgestaan aan een blank adoptiegezin in het Verenigd Koninkrijk om hem een beter leven te geven. Dit mislukt volledig als de jongen de slaaf wordt van de gevreesde leider van een racistische skinheadbende. Een welwillende mentor probeert de jongen 
vervolgens te redden van zijn ondergang in een laatste poging tot verlossing.

““Farming” is a mystery movie in which the author investigates himself”
– NYTimes.com

Farming DVD van Source 1 Media

Farming (DVD)

EAN: 8718836864605
ART. NR: WD86460


Verkrijgbaar vanaf 7 juli 2021


Alone

De wereld valt ten prooi aan een gruwelijke pandemie die van mensen monsters maakt. Screamers. Radeloos na wekenlang isolement, besluit Aidan er een eind aan te maken. Dan ontdekt hij een lotgenote, Eva, aan de overkant van het gebouw. Ze maken een plan om samen te ontsnappen. Ook een oudere buur blijkt nog levend en wel. Een onverhoopte ommekeer. Of niet?

An appealing balance of human concern and monster attacks, Sutherland’s seasoned abilities add oxygen to the picture.”
– Blu-ray.com

Alone DVD van Source 1 Media

Alone (DVD)

EAN: 8717662585050
ART. NR: S1M2585050


Verkrijgbaar vanaf 7 juli 2021


A Soldier’s Revenge

Achtervolgd door verschrikkingen in oorlogstijd, besteedt Frank Connor (Neal Bledsoe), soldaat en premiejager uit de burgeroorlog, zijn tijd aan het naoorlogse polijsten van twee dingen: whisky en voortvluchtigen. Wanneer twee wanhopige kinderen voor zijn deur arriveren en zijn hulp inroepen om hun vermiste moeder (AnnaLynne McCord) te vinden, moet Frank zijn verleden onder ogen zien om de beruchte Major Briggs (Rob Mayes) uit te schakelen, met wie hij zijn eigen rekening te verheffen heeft.

Overall, A Soldier’s Revenge, manages to breathe new life into a somewhat dead genre. A gripping story with commanding performances helps strength the film’s ability to become an anomaly for the western genre. Leading men in Neal Bledsoe and Rob Mayes will leave you on the edge of your seat. The narrative unfolds with grace, thanks to writerdirector, Michael Feifer.
– Letterboxd.com

A Soldier's Revenge DVD

A Soldier’s Revenge (DVD + VOD)

EAN: 8717662585067
ART. NR: S1M2585067


Verkrijgbaar vanaf 7 juli 2021


14 Juli Releases


Smiley Face Killers

Wanneer hij stopt met zijn antidepressiva, valt student en succesvol sporter Jake ten prooi aan paranoia. Hij verdenkt de ex van zijn vriendin ervan hem te willen opfokken met bizarre sms’jes. De waarheid is echter veel gruwelijker. Jake moet het ultieme slachtoffer worden van een sekte van seriemoordenaars die zijn daden signeert met smileys.

Smiley Face Killers is typically Bret Easton Ellis territory with his interest in LA lowlife,
casual drugs use and extreme violence.”
– Anygoodfilms.com

Smiley Face Killers DVD van Source 1 Media

Smiley Face Killers (DVD)

EAN: 8717662585074
ART. NR: S1M2585074


Verkrijgbaar vanaf 14 juli 2021


Fergie de Kleine Grijze Tractor gaat vol gas!

Een ongeval in het bos lijkt Gustav bijna te verwonden. Gelukkig wordt hij net op tijd gered door zijn moedige en beste vriend Fergie. Alleen heeft Fergie daarbij niet zoveel geluk. De enige kans om hem te redden is door zijn magische bougie uit de verwoeste tractor te halen en in een oude klassieke auto te plaatsen. Voor het eerst is Fergie nu een raceauto! Het is voor een tractor niet zo gemakkelijk om te wennen aan het leven van een snelle auto, maar als Govert hem prachtig oppoetst en ze samen meedoen aan de grote oldtimerrace, kan Gustav zien dat Fergie het race auto leven eigenlijk best wel leuk vindt! Wanneer de eigenaar van het Automuseum Fergie wil kopen, wordt Fergie verscheurd tussen het opwindende leven van een snelle auto en zijn oude leven op de boerderij. Maar het leven in het museum blijkt helemaal niet leuk. Gelukkig bedenkt Gustav een plan en ontstaat er een gewaagde achtervolging om Fergie’s magische bougie terug te brengen naar waar hij thuishoort. 

“In ‘Fergie’ beleven de hoofdrolspelers heel onschuldige avonturen, wat de film zeer geschikt maakt voor de allerjongste kijkers. Niet voor niks sleepten de makers in 2016 de Cinekid Publieksprijs in de wacht.”

Fergie de Kleine Grijze Traktor gaat Vol Gas DVD

Fergie de kleine grijze tactor gaat vol gas! (DVD)

EAN: 87178868087799
ART. NR: SDN287799


Verkrijgbaar vanaf 14 juli 2021