Blog

jun 01
Source 1 Media Juni Releases 2021

Source 1 Media Juni Releases

De maand mei is alweer bijna voorbij en de lockdown regels worden langzamerhand versoepeld, waardoor we steeds meer kunnen! Maar met alle regen die valt, wil je soms liever binnen op de bank blijven. Gelukkig brengt Source 1 Media in juni weer zes nieuwe films uit om optimaal van te genieten! 

We beginnen op 2 juni met de film The Toll, een spannende horror waarin Cami en haar chauffeur tol moeten betalen om weg te komen uit een bos. Maar de tol is de dood. Ter ere van het 25 jarige bestaan van Rail Away brengt Source 1 Media de Stoomtreinen Box uit. Deze 2-dvd box bevat de mooiste afleveringen met stoomtreinen van de afgelopen jaren. Op 2 juni brengen wij ook de sci-fi film Solitary uit, waarin Issac als straf een kolonie buiten de aarde moet beginnen!

Op 16 juni brengen we De Vogelwachter uit, een bioscoopfilm waarin Freek de Jonge de hoofdrol speelt. Daarnaast brengen we de horror The Reckoning uit waarin een weduwe van hekserij wordt beticht. Als laatste hebben we de Engelse actiefilm Vengeance waarin Eric moet terugkeren naar een stad waaruit hij 27 jaar geleden gevlucht is.

Veel kijkplezier!


2 Juni Releases


The Toll

Midden in de nacht stranden Cami en haar rideshare-chauffeur in een bos waar de normale wetten van tijd en plaats niet van toepassing lijken. De schimmen en visioenen die overal opduiken, hebben een niet mis te verstane boodschap. De enige manier om weg te komen, is door “de tol” te betalen. En die tol is de dood. Maar slechts één van hen hoeft te sterven.

The two leads, the great set-up, and the overall love for the genre embedded in every scene leads to an overall success.” – RogerEbert.com

The Toll Movie DVD

The Toll (DVD)

EAN: 8717662584572
ART. NR: S1M2584572


Verkrijgbaar vanaf 2 juni 2021


Rail Away Stoomtreinen Box

Rail Away is een fascinerende serie over markante spoorlijnen overal ter wereld. In iedere afl evering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Rijdend door natuurschoon, maken we kennis met de geschiedenis van het gebied, leren we regionale gebruiken en culturen kennen, en bezoeken we toeristische attracties. Met de routes: Verenigd Koninkrijk: Isle of Man, Verenigd Koninkrijk: Carnaerfon-Porthmadog-B.Ffestinniog, Zwitserland: Flüelen-Göschenen-Furka, Nederland: Verschillende routes, Verenigd Koninkrijk: NYMR: Pickering-Grossmont, Brazilië: Ouro Preto-Mariana+S.J.d.Rei-Tirad, Brazilië: Passa Quatro-Coronel Fulgencia, Japan: Hitoyoshi-Kumamoto-Aso, Zwitserland: Furka-Zermatt en Duitsland: Görlit-Zittau-Oybin.

Stoomtreinen Box Rail Away DVD

Stoomtreinen box (2-DVD)

EAN: 8717662584589
ART. NR: S1M2584589


Verkrijgbaar vanaf 2 juni 2021


Solitary

Wanneer Issac wakker wordt in een vreemde kamer, ontdekt hij dat hij eigenlijk een gevangene is, die als straf de ruimte in is gestuurd om de eerste kolonie buiten de aarde te beginnen. Erger nog, hij ontdekt dat hij een celgenoot heeft, Alana, die vastbesloten is ze op te blazen en alles te vernietigen. Solitary is een claustrofobische Britse sci-fi-thriller waarbij je op het puntje van je stoel blijft zitten tot de explosieve climax.

“Solitary is a sci-fi showing a hellish future” – Horror Screams Video Vault

Solitary Movie DVD

Solitary (DVD + VOD)

EAN: 8717662584381
ART. NR: S1M2584381


Verkrijgbaar vanaf 2 juni 2021


16 Juni Releases


De Vogelwachter

De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

“De wind over het strand, het geluid van de vogels, het wuivende gras op de duinen. De film vertelt niet alleen een verhaal. ‘De Vogelwachter’ is een staat van zijn.”
– Trouw

De Vogelwachter Film DVD

De Vogelwachter (DVD)

EAN: 8718836864704
ART. NR: WD86470


Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2021


The Reckoning

Engeland, 1665. De pest waart door het land, de angst regeert en de brandstapels laaien hoog op. Omdat ze hem afwijst, beticht een landeigenaar een weduwe van hekserij. Een legendarische inquisiteur is vastbesloten om de jonge moeder tot bekentenissen te dwingen. Een ongelijke krachtmeting, tot de duivel zich in de strijd mengt.

“A return to form for acclaimed film-maker Neil Marshall. It’s a solid pot-boiler that’s in no rush to reveal its hand early so you do have to be patient as the plot slowly unravels.”
– Entertainment-focus.com

The Reckoning DVD

The Reckoning (DVD)

EAN: 8717662584602
ART. NR: S1M2584602


Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2021


Vengeance

Eric Williams is een man die al 27 jaar op de vlucht is voor een moord die hij niet heeft gepleegd. Wanneer zijn vervreemde dochter brutaal wordt aangevallen in Londen, is de politie onwillig om op te treden en daarom moet Eric terugkeren naar een stad die hij niet langer herkent om zelf de daders aan te pakken, afhankelijk van de hulp van zijn laatst overgebleven vrienden.

“Harry Brown meets Death Wish” – Searchmytrash.com

Vengeance DVD

Vengeance (DVD + VOD)

EAN: 8717662584374
ART. NR.: S1M2584374


Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2021