Blog

nov 23

Source 1 Media december releases

Het is weer bijna december, de gezelligste maand van het jaar. Sneeuw, lichtjes, cadeautjes en samen met vrienden en familie uitgebreid eten en daarna lekker uitbuiken op de bank met een mooie film of serie. Bij Source 1 Media zijn we er helemaal op voorbereid en we hebben dan ook een aantal prachtige titels in petto. 🎥📀🎄

Op 1 december luiden we de maand in met de DVD van de western Murder at Yellowstone City. Onder de authentieke western setting, geweren en bandieten die je verwacht met zo’n titel, heeft deze film ook een goed uitgedachte “murder-mystery” verhaallijn. Daarna volgt de DVD van Strijder. Deze bioscoopfilm gaat over twee voetballende jongens die maar aan één ding denken; de Touzani Cup winnen. Maar alles verandert als Dylan een heftig ongeluk krijgt… Zal het de jongens lukken om samen de Touzani Cup te winnen? “Jeugdfilm met het hart op de goede plaats” – De Volkskrant Hierna volgt de DVD van een andere kinderfilm die in het najaar in de bioscoop gaat draaien, Nelly Rapp. Wanneer Nelly en haar hond blijven logeren bij haar oom Hannibal, ontdekt ze dat hij een Monster-agent is. Al snel wordt Nelly meegesleurd in een avontuur vol geesten, vampiers en weerwolven. Volledig Nederlands gesproken! Daarna hebben we de DVD van de oorlogsfilm Rocket Hunter, waarin het nazi-leger het ultieme gevechtsvliegtuig fabriceert en deze inzet tegen de geallieerden.

Twee weken later op 14 december, brengen we de DVD van Avarice uit. In deze nagelbijtende home invasion-thriller die het zowel van psychologische oorlogsvoering als spectaculaire actiescènes moet hebben, neemt Ash wraak op de gangsters die haar man hebben vermoord met haar pijl en boog. We sluiten daarna de maand af met de DVD van Lockdown. Een Amerikaanse actiefilm met Kevin Nash waarin een groep vaderlandslievende wapenfanaten de verspreiding van een dodelijke covid-variant wil vertragen door de besmetten te vermoorden Nu, met 100 tegen 1, moet Hap zijn kleine zusje redden.

1 december releases

Murder at Yellowstone City

Montana, 1881. Een voormalige slaaf komt aan in een uitgedoofde boomtown, thuishaven van buitenbeentjes van alle slag. Zijn komst valt samen met de moord op een goudzoeker die net een nieuwe ader heeft gevonden. De meedogenloze sheriff wijst de zwarte nieuwkomer meteen als de dader aan. Maar niet iedereen gelooft dat klakkeloos…

Murder at is een adembenemende combinatie van western en whodunnit die de conventies van beide genres enerzijds alle eer aandoet, en er anderzijds ook een loopje mee neemt. Naast de al vermelde acteurs is ook de rest van de cast behoorlijk indrukwekkend, met o.m. Thomas Jane (The Expanse, The Thin Red Line), Richard Dreyfuss (Jaws) en Zach McGowan (Black Sails, The 100).

“A well-crafted mix of traditional western and murder mystery elements” – Variety

Murder at Yellowstone City (DVD)

EAN: 8717662588426
ART. NR: S1M2588426
Genre: Western

Verkrijgbaar vanaf 1 december 2022

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 9a1d0693-fad8-49b4-b3a9-524b81581511.png

Strijder

De 12-jarige vrienden Dylan en Youssef denken maar aan één ding; de Touzani Cup winnen. Alleen met het beste team komen ze een stap dichter bij hun droom: profvoetballer worden. Wanneer Dylan een heftig ongeluk krijgt, staat niet alleen deze droom, maar ook hun vriendschap op het spel. De eerst onafscheidelijke vrienden trainen niet meer samen. Youssef traint met het team en Dylan met de stoere skater Maya, het meisje op wie hij een oogje heeft. Dylan doet er alles aan om terug te keren in het team. Daarbij krijgt hij hulp van zijn grote voetbalheld Soufiane Touzani, een ras-optimist die zegt dat alles mogelijk is, als je maar doorzet. Zal het de jongens lukken om samen de Touzani-cup te winnen?

“… behalve een aangrijpend verhaal met een paar vergeeflijke minpuntjes is Strijder vooral ook een moderne vertelling. Waarin de schreeuwende voetbalvader langs de kant wordt geproblematiseerd. Waarin een Rotterdams jeugdelftal een realistische mix van verschillende achtergronden heeft. En waarin het ook oké is dat mannelijke personages hun gevoeligheid tonen. Ook aan elkaar. Zelfs al ligt er nog wel een laagje stoerheid overheen.” – Filmtotaal
“Jeugdfilm met het hart op de goede plaats” – De Volkskrant

Speelt in Nederlandse bioscopen sinds 21 juli!

Strijder (DVD)
EAN: 8718868087980
ART. NR: SDN287980
Genre: Kids

Verkrijgbaar vanaf 1 december 2022

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 9a1d0693-fad8-49b4-b3a9-524b81581511.png

Nelly Rapp

Nelly en haar hond Londen gaan de herfstvakantie doorbrengen bij haar oom Hannibal. Al snel merkte ze dat hij geen rustig leven leidt. Haar oom is een Monster-agent. Nelly wordt meegesleurd in een avontuur vol geesten, vampiers en weerwolven.

“Nelly is een bewonderenswaardige en aansprekende heldin voor de jeugd, doordat ze zo stoer en dapper is maar ook omdat ze heerlijk eigengereid is en zich niets aantrekt van wat anderen van haar vinden. Daarmee wil de film zeggen: het is oké als je niet helemaal in de pas loopt, je mag best een beetje anders zijn. Dat is juist leuk!” – Cinemagazine.nl

Volledig Nederlands gesproken. Speelt in Nederlandse bioscopen sinds 12 oktober.


Nelly Rapp (DVD)
EAN: 8718868087997
ART. NR: SDN287997
Genre: Kids, Avontuur

Verkrijgbaar vanaf 1 december 2022

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 9a1d0693-fad8-49b4-b3a9-524b81581511.png

Rocket Hunter

Uit het puin van gebombardeerde Duitse steden, komt de waanzin van het nazi-raketprogramma en de oprichting van het Me163-raketvliegtuig, ook bekend als “De Komeet”.. 

Oorlogsfilm met een creatieve sci-fi twist.

 
 
Rocket Hunter (DVD)
EAN: 8717662588419
ART. NR: S1M2588419
Genre: Oorlog
 
Verkrijgbaar vanaf 1 december 2022

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 9a1d0693-fad8-49b4-b3a9-524b81581511.png

14 december releases

Lockdown

Rex (Kevin Nash) en zijn mannen willen de daklozen vermoorden die in een lokale verlaten school wonen, in de hoop dat het een extreem dodelijke covid-variant zal vertragen. Nu, met 100 tegen 1, moet Hap zijn kleine zusje redden.

Met Kevin Nash (Dog, Magic Mike, WWE) in de hoofdrol.

Lockdown (DVD)

EAN: 8717662588433
ART. NR: S1M2588433
Genre: Actie

Verkrijgbaar vanaf 14 december 2022


Avarice

Omdat hun huwelijk stroef loopt, nemen investeringsbankier Ash en zijn vrouw Kate een break op een afgelegen plek. Na een home invasion dwingt een bende Ash tot illegale transacties, met Kate en dochter Sara als pressiemiddel. Wat de gangsters echter niet weten, is dat Kate een boogschutter van wereldklasse is. En dat ze nergens gaat zonder haar boog.

Avarice is een nagelbijtende home invasion-thriller die het zowel van psychologische oorlogsvoering als spectaculaire actiescènes moet hebben. Eentje waarin blaffende vuurwapens voor één keer het onderspit moeten delven tegen feilloze finesse en ademloze precisie. Soms moét de boog altijd gespannen staan.

Avarice (DVD)

EAN: 8717662588440
ART. NR: S1M2588440
Genre: Actie


Verkrijgbaar vanaf 14 december 2022