Blog

dec 01

Source 1 Media wenst jullie een fijn 2023!

Team Source 1 Media kijkt trots terug op afgelopen jaar. Source 1 Media heeft haar productaanbod fors uitgebreid. Niet alleen onze film en audio titels, zowel op fysieke dragers als ook digitaal,  hebben goede resultaten geboekt. Ook zijn we succesvol geweest met een breed aanbod aan computerspellen, bordspellen en boeken bij voornamelijk supermarkten en discountkanalen. Deze stap zullen we ook in nabije toekomst verder uitbreiden. Hieronder worden de hoogtepunten van dit jaar nog extra uitgelicht.

Team Source 1 Media bedankt u voor een mooie samenwerking en uw vertrouwen en kijkt uit naar een mooi 2023!

Om een fantastisch jaar te herbeleven, hebben we een aantal hoogtepunten hieronder op een rij gezet.

Blu-ray’s met adembenemende Auro-3D geluidskwaliteit

We hebben dit jaar een aantal blu-ray’s aan ons assortiment toegevoegd, die voorzien zijn van de nieuwste geluidtechnologie; Auro-3D

Auro Technologies is gebaseerd op de bekroonde Galaxy Studios. Met stapsgewijze uitbreidingen in de afgelopen 15 jaar, is Galaxy Studios consequent toonaangevend op het gebied van geluidsopname en productietechnologie in heel Europa.

AURO-3D tilt de thuisbioscoopervaring naar een verbazingwekkend nieuw niveau door het leveren van de opwinding van driedimensionale 13.1 geluidskwaliteit voor films. Naast de AURO-3D audiotrack bevatten de blu-ray’s ook een DTS-HD 5.1 audiotrack.


Kids DVD boxen

De drie grootste successen onder de kindertitels dit jaar, zijn Bing, de regels van Floor en Stormwind. Wij hebben van deze titels DVD boxen samengesteld. Deze boxen zijn een groot succes geweest en echte collectorsitems geworden. Wij zullen ook in 2023 boxen blijven samenstellen.

De korte leuke verhalen van Bing zijn levendig en vol met gebeurtenissen die kleuters en ouders zullen herkennen. Bing is speels en zit vol met positieve energie. Als hij nieuwe ontdekkingen doet kan zijn enthousiasme soms tot teleurstellingen lijden. Maar dan kan Bing altijd op de hulp van Flop rekenen

Bing DVD verzamelbox
EAN: 8718868088000
ART. NR: 088000
Genre: Kids, Animatie

De regels van Floor is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman, uitgegeven door Ploegsma. De kijker de eigenwijze Floor en haar familie. In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels. Floors regels geven antwoord op de belangrijkste levensvragen van een 10-jarig meisje en dat leidt tot komische en vooral ongemakkelijke situaties.

De regels van Floor DVD verzamelbox
EAN: 8718868087959
ART. NR: SDN287959
Genre: Familie
Wanneer Mika haar laatste examen niet haalt wordt ze naar de stallen van haar strenge oma gestuurd. Daar moet ze de hele zomer leren om haar examen te halen. Maar ze weigert om de hele vakantie in de boeken te zitten op haar kamer. Ze krijgt een sterke band met het wilde paard Stormwind

De Stormwind Box deel 1 t/m 5 is een echt collectors item. Deze box bevat alle vijf films van de Stormwind filmreeks.Stormwind DVD filmbox
EAN: 8718868088024
ART. NR: SDN288024
Genre: Kids

Prijswinnende films

Dit jaar hebben we maar liefst 3 films die in de prijzen zijn gevallen. 2 Speelfilms en een stop motion film. Knor is snel op weg naar het worden van een groot succes, lees de beschrijving om te zien wat er in het komende jaar nog komen gaat.

November 1944. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

De Slag Om De Schelde Blu-Ray
EAN: 8718836864797
ART. NR: WD86479
Genre: Drama, Oorlog

De duurste film ooit gemaakt is De Slag om de Schelde. Een film met een budget van maar liefst 14 miljoen euro.

De film heet maar liefst vijf Gouden Kalveren gewonnen bij het Nederlands Film Festival. De Slag om de Schelde heeft voornamelijk gewonnen in de technische categorieën.

De Slag Om De Schelde DVD
EAN: 8718836864803
ART. NR: WB86480
Genre: Drama, Oorlog

Een acteur en theaterdirecteur, nog herstellende van een persoonlijke tragedie, stemt ermee in om Oom Vanya op te voeren op een festival in Hiroshima. Daar ontmoet hij een gereserveerde jonge vrouw die hem als chauffeur is toegewezen.

Op het filmfestival van Cannes goed voor de prijs voor het beste scenario en de prijs van de Internationale Pers. 

Drive My Car DVD
EAN: 8718836864841
ART. NR: WD86484
Genre: Drama

De negenjarige Babs krijgt een schattig biggetje cadeau van een onbekende opa die jarenlang in Amerika woonde. De oude man (geestig ingesproken door Kees Prins) doet zich vriendelijk voor, maar blijft wel erg veel interesse tonen in varkentje Knor. Dat zal toch niets te maken hebben met zijn verleden als slager? Deze vrolijke, tikje vileine jeugdfilm naar een boek van Tosca Menten is de eerste lange stop-motionfilm die in Nederland werd gemaakt. Het verhaal houdt de aandacht prima vast, maar de magie zit ’m in de beelden: de aansprekende poppen, oer-Hollandse decors en prachtige priegeldetails.

Knor DVD
EAN: 8717662586859
ART. NR: S1M2586859
Genre: Animatie
Knor is winnaar geworden van het Gouden Kalveren Gala. De film heeft gewonnen in de categorieën beste film, beste regie en beste production design. Het is de eerste animatiefilm ooit die het Gouden Kalf voor beste film in de wacht sleept. 

De film draait nu in de bioscoop. Knor is dit voorjaar beschikbaar op zowel DVD als op blu-ray in België en Nederland te verkrijgen. Knor kan nu in Nederland al gekocht/gehuurd worden (VOD), volgend jaar zal Knor ook op VOD uit komen in België.


Knor Blu-Ray
EAN: 8717662589966
ART. NR: S1M2589966
Genre: Animatie