Blog

jan 16

Source 1 Media en IN THE AIR sluiten strategische DVD alliantie

Source 1 Media gaat vanaf vandaag de fysieke distributie verzorgen van alle DVD en Blu-Ray film- en televisierechten van IN THE AIR.

IN THE AIR distribueert kwalitatieve en tijdloze jeugd- en familiefilms en tv-series in de bioscoop en in alle (ook digitale) vormen van home entertainment. Als onafhankelijke distributeur biedt IN THE AIR content aan in Nederland en de rest van de wereld.

Jos Bonouvrie, Commercieel Directeur van IN THE AIR, zegt over de samenwerking: “Om de DVD consumenten die er nu nog zijn zo lang en optimaal mogelijk te blijven bedienen, hebben wij voor onze DVD catalogus samenwerking gezocht met Source 1 Media. Dit geeft ons de ruimte om focus te houden op de acquisitie van nieuwe titels en de verdere uitbouw van digitale exploitatievormen”.

Willem Sonnemans van Source 1 Media voegt hieraan toe: ”Met deze samenwerking hebben we naast onze huidige catalogus, een prachtige lijst van kwalitatieve familiefilms en TV-series toegevoegd, waaronder diverse Annie MG Schmidt titels zoals Abeltje, Pluk van de Petteflet, Wiplala, maar ook Paul van Loon titels als Dolfje Weerwolfje, De Griezelbus en Meester Kikker. Hierdoor zijn we in staat om ook de komende jaren voor iedere doelgroep een passend aanbod te bieden.”

Deze, en nog vele andere geweldige kinderfilms- en series, zijn vanaf 17 januari verkrijgbaar via Source 1 Media.

Bekijk de catalogus met alle IN THE AIR titels hier: http://bit.ly/2mmNNHF.