Blog

dec 21

De nieuwste februari releases van Source 1 Media!

Home video releases februari 2018
We beginnen februari met twee romantische home video’s. You, Me and Him en De Trouwbelofte zijn films die je voor Valentijnsdag gezien moet hebben! In deze nieuwsbrief brengen we graag nog al onze februari releases onder de aandacht.

De speerpunt van deze maand is de comedy You, Me and Him met o.a. David Tennant, bekend van Broadchurch. Deze film gaat over Olivia, een ambitieuze advocate wier biologische klok plots onhoudbaar begint te tikken. Alex is haar wietrokende, loltrappende liefje, die het allemaal best goed vindt zoals het is. Wanneer Olivia zich heeft laten insemineren en Alex zwanger raakt na een dronken nacht met de irritante buurman staat alles waar ze ooit in geloofden of van droomden even helemaal on hold…

Daarnaast verschijnt op 1 februari de dramafilm De Trouwbelofte op DVD. Deze film vertelt het verhaal van een koppel dat smoorverliefd wordt en gaat trouwen. Zij proberen samen een succesvol leven op te bouwen, en hun liefde wordt bekroond door de geboorte van een mooie dochter. Vijftien jaar later is er weinig over van het zo vanzelfsprekend lijkende geluk. Hoewel Amber alles overheeft voor haar huwelijk, is Doug gevallen voor de verleidingen van overspel. Is hun liefde sterk genoeg om de trouwbelofte van weleer een nieuw leven in te blazen?

Naast deze Valentijns titels verschijnt op 8 februari de spannende thriller M.F.A. Deze film vertelt het verhaal van Noelle, die met een medestudent op date gaat. De date eindigt op een verkrachting en ze besluit het recht in eigen handen te nemen en ontpopt zich tot een meedogenloze wraakengel. Deze spannende thriller met Francesca Eastwood in de hoofdrol, die natuurlijk bekend is als de dochter van Clint Eastwood, zal nog lang op uw netvlies blijven nazinderen. Tevens speelt Clifton Collins jr, bekend van Westworld, ook een rol in deze meeslepende thriller!

Daarnaast verschijnt er op 15 februari een nieuwe documentaire van de hit-serie Rail Away. In de 2DVD-box Rail Away 61, 62 wordt aandacht besteed aan treinreizen door Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Kroatië. Deze hit-serie wordt al meer dan 20 jaar uitgezonden door de EO en is een bewezen succes voor liefhebbers van treinen en mooie natuurlocaties!

Tot slot brengen we tegelijk de vijf losse delen van ”Op Wereldreis met Rail Away” waarin er in elk deel een apart continent wordt besproken. Denk hierbij aan de continenten Europa, Noord- en Zuid Amerika, Azië en Afrika. Bekijk alle Rail Away delen in deze presentatie: http://bit.ly/2Dmb0AM.

Bekijk de februari releases presentatie hier: http://bit.ly/2BJ5GHd!

Wij kunnen niet wachten om deze titels uit te brengen in het nieuwe jaar. Alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!