Blog

dec 18

Kerstkaart 2017

Beste relatie,
De feestdagen komen steeds dichterbij, de cadeautjes worden ingepakt, de tijd van gezelligheid en samen zijn met vrienden/ familie staat weer centraal.
Vandaar dat Source 1 Media ook dit jaar wil stilstaan bij de fijne samenwerking van 2017!In 2018 staan er weer diverse vernieuwde mediaconcepten en releases op de planning. Denk hierbij aan titels als RadiusAftermathBraven en Hollow in the Land. Tevens brengen wij in februari de nieuwe 2DVD-Box van Rail Away uit!

In verband met de aankomende feestdagen willen wij u graag op de hoogte houden van ons leveringsschema. De week tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gesloten. De laatste leverdag voor 2017 is daarom 22 december, mits de bestellingen op 21 december voor 12.00 uur binnen zijn. Vanaf 2 januari zullen wij weer dagelijks leveren en operationeel zijn!

Hierbij willen wij u bedanken voor uw support in 2017. Ook in het nieuwe jaar zal Source 1 Media u verrassen met diverse films, documentaires, TV-series en audio titels, zowel fysiek als digitaal.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2018!

Met vriendelijke groet,

Het team van Source 1 Media