Blog

dec 01

Dummie de Mummie De Familiemusical: nu verkrijgbaar op DVD!

De succesvolle familiemusical Dummie de Mummie is nu verkrijgbaar op DVD, inclusief CD met alle liedjes uit de musical. Dummie de Mummie – De Familiemusical is gebaseerd op de populaire kinderboekenreeks van Tosca Menten. De boeken zijn al met vele prijzen bekroond en er zijn al ruim 300.000 boeken verkocht. Vanwege het grote succes zijn er al drie boeken verfilmd, dus een musical kon natuurlijk niet uitblijven.

Het verhaal gaat over een jongen, genaamd Goos Guts, die op een dag zijn slaapkamer binnen loopt en een mummie op zijn bed ziet liggen. Hij besluit de mummie Dummie te noemen. Aangezien Goos een beetje het buitenbeentje is, is hij blij met de komst van Dummie. Maar als Goos na de zomervakantie weer naar school moet, wil Dummie met hem mee. Hoe gaat dit aflopen?

De eerste twee films over Dummie de Mummie trokken samen maar liefst 600.000 bezoekers. Op dit moment is de derde film, “Dummie de Mummie en de Tombe van van Achnetoet” in de bioscopen te zien. Deze film wist in twee weken tijd meer dan 100.000 bezoekers te trekken en bereikte hiermee de status van Gouden Film.

De musical is geregisseerd door Rick Engelkes Producties. Rick Engelkes Producties heeft al vele andere succesvolle producties op zijn naam staan. Een bekend voorbeeld hiervan is de musical van Dolfje Weerwolfje. Deze musical werd lovend ontvangen door de pers en het publiek en was meerdere seizoenen in het theater te bewonderen. Er is geen twijfel over mogelijk dat ook Dummie de Mummie een groot succes zal worden. De musical Dummie de Mummie is tot ver in 2018 te zien in theaters door het hele land.

Wil jij de musical graag zien? Bekijk dan hier de shows bij jou in de buurt! http://bit.ly/2zyh3Qf