Blog

nov 24

Top 10 DVD-boxen campagne Source 1 Media!

Top 10 DVD-boxen campagne van Source 1 Media!

Met de feestdagen in zicht heeft Source 1 Media u weer veel mooie producten te bieden. Door middel van deze nieuwsbrief presenteert Source 1 Media u de top 10 DVD-boxen campagne!

De betreffende DVD-boxen zijn ideaal voor de aankomende feestdagen en zijn uiteraard weer extra scherp geprijsd! Let op: OP = OP!

De eerste DVD-box en ons persoonlijke favoriet: La Piovra. La Piovra is een serie die gaat over politie-inspecteur Corrado Cattani die met zijn gezin wordt overgeplaatst naar een eiland wat een broeinest is van maffiapraktijken. Wanneer Cattani een omvangrijke drugssmokkel op het spoor komt, wordt hij van alle kanten bedreigd door de maffiaorganisatie Octopus. Cattani weet niet wie hij kan vertrouwen, maar toch zet hij zijn strijd tegen de onderwereld voort.

Van Pablo Escobar – De Beruchte Drugsbaron hebben wij uiteraard ook een DVD-box! In deze serie kom je meer te weten over de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Van zijn eerste deal, de details van zijn criminele leven, zijn relatie met partners tot zijn over-the-top persoonlijkheid.

Tot slot kan de succesvolle Nederlandse comedy, Kees & Co natuurlijk niet ontbreken. Deze box bevat alle acht seizoenen waar we het verhaal volgen van huisvrouw Kees, haar gezin en haar beste vriendin Sonja.

Benieuwd naar de rest van onze top 10 DVD-boxen? Bekijk dan snel de presentatie op: http://bit.ly/2iKE4cl.