Blog

jun 01

Source 1 Media uw distributeur voor Christelijke DVD’s en CD’s

Source 1 Media werkt al geruime tijd samen met NEEMA Media en Ecovata voor de distributie van christelijke films en christelijke muziek. Onder de christelijke doelgroep zijn films met een speciale boodschap en eigentijdse gospelmuziek razend populair. Via deze nieuwsbrief wilt Source 1 Media deze titels extra onder de aandacht brengen. 

Via Source 1 Media is de album top 21 van Ecovata verkrijgbaar. In deze top 21 staan onder andere drie albums van de bekende  Nederlandse christelijke band Sela, die nieuwe liederen schrijft voor kerken van nu. De zangeres van deze band, Kinga Ban heeft ook een eigen CD en deze CD, genaamd Uit Liefde, is ook via Source 1 Media verkrijgbaar. Klik hier voor de christelijke muziek Catalogus van Source 1 Media.

In de catalogus van NEEMA die Source 1 Media voert, bevinden zich onder andere de historische dramafilms Freedom met Oscar winnaar Cuba Gooding Jr. en Amazing Grace met acteur Benedict Cumberbatch. Maar ook de jubilieumbox 125 jaar Corrie ten Boom  met hierin drie films over de verzetsheldin bevindt zich in deze catalogus. Neem voor meer informatie over de NEEMA catalogus contact op met uw accountmanager of e-mail naar sales@source1media.nl