Blog

aug 24

Spannende thriller Drone vanaf 7 september verkrijgbaar op DVD en BLU-RAY

Op 7 september verschijnt de wurgende home invasion thriller Drone op DVD en BLU-RAY. Drone is een keiharde morele aanklacht die bewijst dat zoiets als een klinische oorlog gewoonweg niet bestaat. Oorlog is geen computerspelletje.

De anonieme Neil is een cruciaal radertje in de machine van Amerika’s war on terror. Op duizenden kilometers van zijn doelwitten, vliegt hij drones voor de CIA. Zijn gezin weet echter van niets. Maar Neils zorgvuldig opgetrokken façade begint af te brokkelen wanneer een klokkenluiderssite hem aanwijst als de man achter de knoppen van een paar dodelijke droneaanvallen. Plots staat Imir Shaw voor zijn deur, een enigmatische Pakistaanse zakenman die Neil persoonlijk verantwoordelijk acht voor de dood van zijn vrouw en dochtertje. Maar Imir is niet alleen uit op pure wraak. Dit keer dreigt de collateral damage veel dieper te gaan…

De rol van Neil wordt gespeeld door acteur Sean Bean. Bean is onder andere bekend van de filmserie The Lord of the Rings en de tv-serie Game of Thrones. Patrick Sobangui speelt de rol van Imir Shaw en is bekend van onder andere de tv-serie Homeland en White House Down.

Bekijk de trailer hier