Blog

jan 26

Spetterende dansfilm Born to Dance vanaf 2 februari verkrijgbaar

Born to Dance is vanaf 2 februari verkrijgbaar op DVD. Born to Dance is dé dansfilm met professionele dansers die behoren tot de beste van de wereld. In de film krijgt Tue Kaea de kans om auditie te doen voor K-crew, de beste hip hol crew van het land. Maar zijn eigen crew en beste vriend Benjy mogen hier niks van weten…

Tue Kaea zijn leven wordt alleen maar ingewikkelder wanneer Tu gevoelens krijgt voor Sasha, de vriendin van de leider van K-Crew. Als Tu’s oude en nieuwe crew recht tegenover elkaar komen te staan moet hij een keuze maken dat zijn leven voor altijd kan veranderen.

Born to Dance bevat veel spectaculaire dans scènes. De choreografie van Born to Dance is gemaakt door wereldkampioen Parris Goebel. Zij heeft met bekende artiesten gewerkt als Jennifer Lopez, Nicki Minaj en Janet Jackson. Ook verzorgde zij de choreografie van de videoclip Sorry van zanger Justin Bieber die meer dan 2 miljard views op YouTube heeft. Daarnaast speelde zij een rol in de bioscoopfilm Step up: All-in, waar zij de rol van Violet speelde.

De cast bestaat onder ander uit de Amerikaanse actrice Kherington Payne die de rolt speelt van ‘Sascha’. Kherington is onder andere bekend van haar tiende plek tijdens de Amerikaanse versie van So You Think You Can Dance en haar rol als Alice in de remake van de film Fame uit 2009. Daarnaast heeft zij meegedanst in de Teenage Dream Tour van Katy Perry.

Tue Kaera wordt gespeeld door Thia-Tharoa Maipi. Hij heeft als lid van de Royal Family dance crew, verschillende wedstrijden gewonnen. Waaronder het Hip Hop International world championship in Las vegas.

Born to Dance is een groot succes, in Nieuw Zeeland stond de film na het openingsweekend op nummer 2 in de box-office. Ook stond de soundtrack van de film hoog in de charts van de New Zeeland Albums Chart.
Born to Dance is dé succesvolle dansfilm van het jaar met de prachtige choreografie van Parris Goebel.

Bekijk hier de trailer.