Blog

jun 29

Sprookjes van Hans Christian Andersen komen tot leven!

Hans Christian Andersen is één van de bekendste schrijvers van sprookjes. Hoeveel hij veel verschillende dingen schreef, zoals gedichten, romans, toneelstukken en reisverhalen, waren het zijn sprookjes die iconisch werden en de eeuwen overleefden. Zijn sprookjes komen nu tot leven in drie nieuwe DVD-boxen inclusief luister-CD.

In deze boxen komen sprookjes zoals De Kleine Zeemeermin, Het Lelijke Jonge Eendje  en De Standvastige Tinnen Soldaat op het scherm tot leven door met de hand getekende illustraties van talentvolle kunstenaars. Een diepe liefde voor de kunst en kunde van tekenen ligt ten gronde aan deze serie. Beeld en geluid komen samen op een adembenemende manier om kleurrijke interpretaties van de klassieke sprookjes van Hans Christian Andersen te vormen.

Behalve een DVD bevat deze box ook een luister-CD met daarop alle sprookjes verteld. Met de zomervakantie voor de deur zijn deze sprookjesboxen uitermate geschikt voor in de auto op weg naar de vakantiebestemming. De sprookjes zijn volledig Nederlands gesproken. Daarnaast staan ook de volgende taalversies op de DVD: Engels, Duits, Deens, Noors en Zweeds.

Marianne (moeder van 2 dochters) – Ik ben zelf dol op sprookjes en op deze DVD komen de sprookjes echt tot leven door mooie tekeningen. Mijn dochters vinden de box met De Kleine Zeemeermin en De Prinses op de Erwt heel erg leuk.

Johan (vader van 1 zoon) – Deze sprookjes ken ik nog van vroeger en mijn zoon vindt ze ook erg leuk. De CD is ideaal voor in de auto en gaat ook zeker mee op vakantie.

De drie sprookjesboxen van Hans Christian Andersen zijn nu verkrijgbaar. Bekijk hier de presentatie.

Bekijk hier de trailer.