Blog

jun 15

Guardians is nu verkrijgbaar op DVD en BLU-RAY

Guardians is nu verkrijgbaar op DVD en BLU-RAY. Deze superheldenfilm is het Russische antwoord op Marvel en is te vergelijken met films als The Avengers en Guardians of the Galaxy.

De film vertelt het verhaal van een team superhelden, genaamd Patriot. Tijdens de Koude Oorlog werd Patriot gevormd, een geheim team van superhelden waarvan het DNA werd gemanipuleerd en verbeterd. De leden kwamen uit verschillende delen van de Sovjet-Unie. Nadat die uiteenviel keerden ze terug naar hun eigen land. Nu er een nieuwe dreiging is, komen ze weer bij elkaar.

Dat Rusland ook op het gebied van filmproductie de strijd met de Amerikanen aangaat is al langer duidelijk. De industrie daar maakt al jaren dure en spectaculaire actiefims, niet zelden met een patriottische inslag. Guardians is wat dat betreft gen uitzondering – niet alleen heet het geheime team Patriot, door hun verschillende nationaliteiten (Rusland, Oekraïne, Kazakstan en Armenië) vertegenwoordigen de vier helden ook het idee van het grote Russische rijk. Het viertal neemt het op tegen de slechterik Kuratov, die beschikt over een exoskelet en een leger van klonen. Spectaculaire actie en bombastische Sovjetretoriek verzekerd!

Guardians is tweemaal met succes vertoond op het Imagine Film Festival in Amsterdam en is ook gedraaid in NATLAB Eindhoven.

Op de DVD en BLU-RAY staan zowel de originele Russische versie als de Engelse versie van Guardians. Op de BLU-RAY staan daarnaast als leuke extra behind the scenes video’s die laten zien hoe de film tot stand is gekomen.

Klik hier on de trailer te bekijken

www.theguardians-film.nl