Blog

okt 02

Bruce Willis schittert in de nieuwe actiethriller First Kill 🎬

Actiethriller ”First Kill” binnenkort verkrijgbaar

Goed nieuws voor de actiefilm liefhebber; de spannende thriller First Kill is vanaf 5 oktober verkrijgbaar op DVD/ Blu-Ray! In deze film zien we hoe Bruce Willis, bekend van o.a. Die Hard, samen met zijn zoontje getuige wordt van een schietpartij tussen een bankovervaller en een misdadiger terwijl ze op een jachtuitje zijn. De bankovervaller neemt de jonge jongen in gijzeling om het geld van de overval terug te vorderen. De woedende vader en een politiechef moeten vervolgens hun krachten bundelen om de kidnapping te beëindigen…

Deze spannende actiethriller is afkomstig van regisseur Steven C. Hij is onder andere bekend van zijn films The Aggression Scale en Silent Night. Tevens speelt acteur Hayden Christensen, bekend van Star Wars en Jumper, een rol in deze spannende film.

First Kill vertelt een aangrijpend verhaal en is erg meeslepend. Het verhaal is op ingenieuze wijze verteld en is een stevige thriller waarin keiharde actie en wurgende suspense elkaar naadlood afwisselen. Het vader-zoon thema loopt als een bloedrode draad door First Kill.