Blog

okt 05

Nieuwe Ecovata titels bij Source 1 Media! 🎼✝

De Ecovata titels van dit najaar

Source 1 Media komt dit najaar weer met interessante CD’s. Na de eerste succesvolle samenwerking met Ecovata zijn er nieuwe titels toegevoegd aan de catalogus. Waaronder nieuwe albums van LEV, Wim Pols, Timzingt, Matthijn Buwalda, Joke Buis en Pearl Jozefzoon.

Pearl Jozefzoon kennen we natuurlijk van haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij een van de vier finalisten was. Met haar CD ”Het Licht Komt Eraan” brengt zij de huiskamersfeer naar de luisteraar toe, om samen dat bijzondere kerstfeest in een mooie akoestische setting te vieren. De CD bevat maar liefst 15 tracks!

Ook Joke Buis mag niet ontbreken in de catalogus. Met ”Kerst bij Joke” doet de zangeres wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek. Het album bestaat uit twaalf sfeervolle, bekende en minder bekende kerstliederen.

Benieuwd naar alle overige artiesten uit de catalogus? Klik dan hier voor de presentatie. Meer informatie m.b.t. de releasedatum van de titels vindt u in de presentatie.

Indien u artwork en meer informatie wilt ontvangen kunt u contact opnemen via laura@source1media.nl.