Blog

okt 16

Magische week voor kinderen met deze titels van Source 1 Media!

Magische week voor kinderen met deze titels van Source 1 Media

Kinderboekenweek 2017 die loopt van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober staat centraal met griezels en engerds. Het thema van dit jaar is griezelen, onder het motto: ”Gruwelijk eng!”.

Vandaar dat we in deze nieuwsbrief aandacht besteden aan Dolfje Weerwolfje: De Musical! Dit is een spannende musical gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.
Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders… Dolfje verandert in een wolf. Zijn handen veranderen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart. Dolfje moet leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert. Een persoonlijk favoriet van vele kinderen!

Een andere titel die past binnen de Kinderboekenweek 2017 is Dummie de Mummie. Een splinternieuwe familiemusical gebaseerd op de spannende boeken van Tosca Menten. Vanaf 23 november verkrijgbaar bij Source 1 Media!

Tot slot staan onze Hans Christian Andersen sprookjesboxen centraal. Sprookjes van Hans Christian Andersen komen in deze sprookjesboxen tot leven door met de hand getekende illustraties van de meest talentvolle kunstenaars. Inclusief een sprookjes luister CD.

Kortom; titels waar elk kind fan van is!