Blog

nov 02

Source 1 Media’s NEEMA titels van dit najaar!

Source 1 Media’s NEEMA titels van dit najaar!

NEEMA richt zich in eerste instantie op films (faith based movies) en is de enige, gespecialiseerde, Christelijke filmdistributeur- en uitgever in de Benelux. De missie van NEEMA is mensen in contact brengen met inspirerende content die hen dichter bij God kan brengen. In deze nieuwsbrief lichten we weer een aantal Christelijke films uit die perfect zijn om vast in de Kerst sfeer te komen!

Een goed voorbeeld van een dergelijke titel is ”The Case For Christ” van de Hart Van Kerst reeks. In deze film zien we hoe journalist Lee Strobel worstelt met het feit dat zijn vrouw Leslie tot geloof is gekomen en dat gaat tegen alles in waar Lee – als overtuigd atheïst – gelooft of juist niet gelooft. Met zijn ervaring als rechtbankjournalist die altijd op zoek is naar de feiten, begint hij aan een zoektocht naar de waarheid die het christendom claimt te bezitten. Eenmaal bezig met het grootste verhaal uit zijn carrière, wordt hij geconfronteerd met onverwachte resultaten die zijn leven totaal op z’n kop zetten. Alles wat hij ooit voor waarheid gehouden heeft, blijkt niet langer overeind te staan…

Een andere titel geschikt voor de feestdagen is ”Christmas Grace” (rerelease). In deze film zien we hoe twee mannen die ieder eigenaar zijn van een speelgoedwinkel met elkaar concurreren totdat één noodgedwongen zijn winkel moet sluiten. Maar dan keert het tij en blijkt de echte boodschap van kerst een bijzondere uitwerking te hebben in het leven van beide mannen. Een hartverwarmend kerstverhaal met Tim Kaiser, die tevens speelde in de film ”The Ides of March” met George Clooney.

Tot slot lichten we in deze nieuwsbrief de titel ”The Book of Genesis” uit. The Book of Genesis is een meeslepend verhaal over het begin van de mensheid en haar relatie met God. Deze film biedt een unieke invalshoek vanuit karakter Jochebed (moeder van Mozes). Ook is het een Bijbelgetrouwe verfilming.

Kijk voor de volledige presentatie met alle NEEMA titels van dit najaar op: http://bit.ly/2i43G2L.