Blog

nov 02

De spannende misdaadserie La Piovra

De spannende misdaadserie La Piovra

De spannende misdaadserie La Piovra is vanaf 2 november verkrijgbaar! La Piovra was een Italiaanse televisieserie die liep van 1984 tot en met 1999. De serie gaat over de strijd tegen de maffia.

In La Piovra zien we hoe politie-inspecteur Corrado Cattani met zijn gezin overgeplaatst wordt naar het eiland Silicië, wat sinds jaar en dag een broeinest is van maffiapraktijken. Wanneer Cattani een omvangrijke drugssmokkel op het spoor komt, wordt hij van alle kanten bedreigd door de maffiaorganisatie Octopus, die iedereen op haar eiland in haar macht lijkt te hebben. Cattani weet niet wie hij kan vertrouwen, toch zet hij zijn strijd tegen de onderwereld voort.

La Piovra is vanaf 2 november verkrijgbaar bij Source 1 Media!
Deze spannende misdaadserie is nu voor het eerst digitaal geremastered en volledig in HD. De box is ideaal voor de feestdagen, want alle afleveringen verschijnen in een mooie limited edition versie. La Piovra is de Italiaanse crimeserie waar vele bekende crimeseries, zoals Penoza en Gomorra op zijn gebaseerd. La Piovra schetst een realistisch en rauw beeld van de strijd tegen de Italiaanse maffia. Zelfs twintig jaar na data heeft de serie nog niet aan kracht ingeboet. Ennio Morricone tekende voor de muziek en geeft de serie een bijzondere meerwaarde!
Voor de presentatie van La Piovra, ga naar http://bit.ly/2iK9D9b.