Blog

sep 20

Kees & Co special!

Speciaal Kees & Co jubileum!

Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat de eerste aflevering van Kees & Co werd uitgezonden! De komedieserie werd van 1997 tot 2006 uitgezonden op de Nederlandse televisie. Nu nog steeds komt er af en toe een herhaling van een aflevering voorbij. Deze nieuwsbrief is dan ook een Kees & Co special!

De serie Kees & Co gaat over het dagelijkse leven van de familie Heistee. Het gezin bestaat uit moeder Kees, vader Ben en zoon en dochter Rudie en Anne. Buurvrouw Sonja hoorde ook een beetje bij de familie! Kees wordt gespeeld door Simone Kleinsma en in de serie zien we hoe zij haar best doet haar gezin normen en waarden te leren. Dat lijkt vooralsnog onmogelijk..

Vanaf seizoen zes van de serie vindt er een kleine cast-wisseling plaats. Ben is komen te overlijden en Anne woont weer thuis. Kees werkt samen met Sonja in het eetcafé van Koen Smulders. Sonja is op zoek naar een man en probeert Kees hierin mee te nemen, maar Kees is nog niet zo ver. Zij heeft het nog moeilijk met het overlijden van Ben.

Kees & Co is een prachtige Nederlandse serie met o.a. Simone Kleinsma, Rik Hoogendoorn, Esther Roord, Victor Low, Nikkie Plessen. Deze serie is één van de best verkochte Nederlandse komedies. In deze unieke totaalbox zijn alle acht seizoen verzameld, wat gelijk staat aan 39 uur kijkplezier! Klik hier voor meer informatie over deze box.