Blog

sep 14

👻 De beste griezeltitels van Source 1 Media!

Klaar voor een ”horror night” met deze griezelfilms van Source 1 Media?

Het zal ongeacht niemand ontgaan zijn. De horrorfilms doen het momenteel ontzettend goed in de bioscoop. Denk aan populaire titels zoals IT en Annabelle: Creation. Het is dan ook niet gek dat deze titels records hebben verbroken. Wij zijn echter van mening dat het voor een echte griezelavond niet nodig is om naar de bioscoop te gaan. Vandaar dat we in deze nieuwsbrief onze engste horror films nader uitlichten.

De eerste titel op ons lijstje is ”Infernal”. Deze titel gaat over een gelukkig echtpaar dat kort na het trouwen hun eerste kindje krijgen. Hun geluk verandert al snel in angst wanneer het meisje zich vreemd begint te gedragen en er zich onverklaarbare dingen gebeuren in en om het huis. De ouders zijn bang dat het meisje bezeten is en schakelen een priester in om een exorcisme uit te voeren. Wanneer dit helemaal verkeerd gaat, vragen de ouders zich af of het kind nog wel te bevrijden is…

De tweede griezeltitel is ”Haunted House on Kirby Road”. Een populaire titel van Source 1 Media en ons persoonlijke favoriet! Deze film vertelt het verhaal van een groep vrienden die op het punt staan af te studeren. Voordat zij de middelbare school verlaten zijn zij op zoek naar een laatste avontuur. Zij proberen de legende van een plaatselijk spookhuis te ontmaskeren, die verantwoordelijk is voor de verdwijning van Howard Greenfeld, een lokale tiener die jaren geleden is verdwenen.

Tot slot lichten we nog even ”The Hospital” uit. Het verhaal speelt zich af in Old St. Leopold’s Hospital, een ziekenhuis waar vele legendes omheen hangen. Het mysterie rondom dit ziekenhuis lijkt te veel voor de mooie, jonge studente die besluit een onderzoek te doen voor haar senior class project. Tijdens dit onderzoek vindt zij geen geesten, maar Stanley; een moordenaar en psychopaat. Stanley houdt het jonge meisje dagen lang vast, martelt haar en geeft haar geen enkele mogelijkheid om te ontsnappen.

Met andere woorden zijn dit titels die elke horror-fanaat in zijn/ haar kast moet hebben liggen!