Blog

sep 11

Source 1 Media’s frisse herfsttitels! 

Fris de herfst ingaan met deze nieuwe titels.

De vakantie is voorbij en het school- en werkleven is weer begonnen. Nog even en dan is de zomer ook officieel afgelopen. Maar niet getreurd… met deze nieuwe titels kunt u de herfst goed ingaan!

De eerstvolgende release van Source 1 Media is ”Our Evil”. Deze film gaat over een man met spirituele krachten die door zijn mentor wordt verteld dat een demonische entiteit de ziel van zijn dochter gaat vernietigen. Deze Braziliaanse horrorfilm trekt alle registers open voor een viscerale, wurgende horrorervaring die nog lang op uw netvlies zal blijven nazinderen. Verkrijgbaar vanaf 14 september!

De tweede film die centraal staat in deze nieuwsbrief is ”A Family Man” Deze film gaat over Dane Jensen, gespeeld door Gerard Butler die o.a. bekend is van P.S I Love You en London Has Fallen. Net als zijn rol in London Has Fallen, speelt Butler een interessante personage in deze meeslepende dramafilm. Wanneer Jensen erachter komt dat zijn zoontje lijdt aan een levensbedreigende ziekte zien we hoe hij moet kiezen tussen zijn professionele droom en zijn gezin.. A Family Man is vanaf 21 september verkrijgbaar.

Last but not least hebben we ”Blood Brothers” op het lijstje staan. De twee broers, Charles en Thomas, geloven dat zij superieur zijn en spelen een dodelijk spel om hun fantasieën te verwerkelijken. Maar dit zet hun relatie op het spel. De actrice Hanna Levien uit de film is onder andere bekend van de tv-series Supernatural en The Returned. Tot slot heeft de film een award voor beste acteur tijdens het RIP Horror Film Festival gewonnen.

Kortom; voorlopig een hoop titels om van te genieten!