Blog

dec 20

Source 1 Media DVD boxen

Uren kijkplezier in de kerstvakantie!
De kerstvakantie staat weer om de hoek! Of je nou één of twee weken vakantie hebt, Source 1 Media heeft het perfecte cadeau voor in de vakantie. Of het nou voor iemand anders is, of stiekem voor jezelf. Het is de afgelopen dagen al een paar keer flink onder het vriespunt geweest, tijd om lekker binnen te zitten en series te bingewatchen. Hieronder uitgelicht een greep uit ons aanbod series, goed voor uren kijkplezier, zodat die kerstvakantie weer omvliegt!
Van Nederlandstalige dramaseries tot bloedstollende Italiaanse maffia series, er is voor het hele gezin een serie om uren naar te kijken!

Het beste van Wordt Vervolgd

Wie kent ze nog van vroeger? Woody Woodpecker, Donald Duck, Tom en Jerry en alle kinderen die ze na konden doen. Beleef het nogmaal met deze fantastische 3 DVD box met de recentelijk overleden Han Peekel. Zijn allermooiste momenten zijn verzameld in deze DVD box.

Goed voor 6 uren kijkplezier!

Het beste van Wordt Vervolgd (DVD)
EAN: 8717662565601
ART. NR: S1M2565601
Genre: TV-Serie


La Piovra

Politie-inspecteur Corrado Cattani wordt met zijn gezin overgeplaatst naar het eiland Silicië, wat sinds jaar en dag een broeinest is van maffiapraktijken. Wanneer Cattani een omvangrijke drugssmokkel op het spoor komt, wordt hij van alle kanten bedreigd door de maffiaorganisatie Octopus, die iedereen op haar eiland in haar macht lijkt te hebben. Cattani weet niet wie hij kan vertrouwen, toch zet hij zijn strijd tegen de onderwereld voort.

Wereldwijd geprezen door critici. Dé ultieme maffia serie.
Goed voor 70 uur kijkplezier!

 

La Piovra (DVD)

EAN: 8717662579967
ART. NR: S1M2579967
Genre: Drama

De Fabriek

Deze Nederlandstalige serie verteld het verhaal van een noodlijdende suikerfabriek die in handen is van de familie Rustenburg. Een groot suikerconcern wil de fabriek overnemen. Er ontstaat een hevige strijd en er wordt een plan bedacht om de directeur van de suikerfabriek af te zetten. 
Nu beide seizoenen in een mooie DVD box. Deze spannende Nederlandse tv-serie zit vol suspense, intrige en romantiek en stond wekenlang in de top 10 van best bekeken programma’s. Met Rudi Falkenhage, Pleuni Touw, en Frederik de Groot.

De Fabriek won in 1981 de Gouden Televizierring.
Goed voor meer dan 12 uur kijkplezier!

De Fabriek (DVD)
EAN: 8717662566943
ART. NR: S1M2566943
Genre: Drama


Pablo Escobar – De beruchte drugsbaron

Er is al veel gezegd en geschreven over Escobar en wat hij deed, maar we hebben nog niet gezien hoe het gebeurde. Van zijn eerste deal, de intieme details van zijn criminele leven, zijn relaties met partners en zijn moeder, tot zijn over-the-top persoonlijkheid. Hij stak grenzen over en bedacht nieuwe smokkelroutes. Door hem explodeerde de vraag naar cocaïne in de Verenigde Staten en Europa. Uiteindelijk creëerde hij het Medellín kartel. Alleen een vastberaden overheid en een elite team konden uiteindelijk door zijn leger van beveiliging dringen en een einde brengen aan zijn schrikbewind.


De complete serie verzameld in een totaalbox,
inclusief fotoboek met een introductie van de personages.
Goed voor 54 uur kijkplezier!

Pablo Escobar – De beruchte drugsbaron (DVD)
EAN: 8717662571824
ART. NR: S1M2571824
Genre: Misdaad


Charlie Chaplin Ultimate Collection

Charlie Chaplin was een veelzijdig Engels artiest. Hij was acteur, regisseur, componist en komiek. Ook deed hij nog aan pantomime en vaudeville. Hij was in de tijd van het ontstaan van de bioscoopfilm in de Verenigde Staten een van de beroemdste filmsterren ter wereld. 

Goed voor meer dan 6 uur kijkplezier!

 

 

Charlie Chaplin Ultimate Collection (DVD)
EAN: 8717662566530
ART. NR: S1M2566530
Genre: Komedie


Verliefd op Ibiza

In de serie Verliefd op Ibiza volgen we de levens en romantische escapades van verschillende Nederlandse personages die op Ibiza wonen. We zien hoe ze leven op een prachtig eiland waar de zon altijd schijnt en de verleidingen op de loer liggen. Maar uiteindelijk komt het altijd weer goed. Want dit is Ibiza…

Meer dan 6 uur kijkplezier!

 

 

Verliefd op Ibiza (DVD)
EAN: 8717662567957
ART. NR: S1M2567957
Genre: Romantische komedie